Over

Ik ben Mascha, 41 jaar oud en trotse eigenaar van 2 honden. Ik werk sinds 2000 in de zorg als beleidsadviseur en daarnaast geef ik sinds 4 jaar les als instructeur hondentraining.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van hondentraining. Na een aantal jaar  bij een vereniging te hebben lesgegeven, ben ik om voor mijzelf begonnen. Ik werk graag in kleine groepjes of in een privéles, omdat elke hond en elke baas anders is. Door één van mijn honden heb ik ervaring opgedaan met angstige honden; angst voor mensen, andere honden, harde onverwachte geluiden etc. Kleine groepen en privélessen zijn daarvoor uitermate geschikt.

Door mijn andere hond heb ik juist weer ervaring opgedaan met over-enthousiaste honden die altijd willen gaan. Ook voor deze honden is een setting waarin er op maat en gericht gewerkt kan worden ideaal.

logo-zonder-tekst-vrijstaand

Doel

Ik wil met deze hondenschool bijdragen aan de kennis van bazen over hun honden. Niet alleen wat de hond motiveert, maar ook wat ze aan het gedrag en het lichaam van de hond kunnen zien. In de lessen en workshops besteed ik aandacht aan lichaamstaal maar ook aan houding, gangwerk en vacht.

Daarnaast hoop ik mensen die een hond willen aanschaffen vooraf te kunnen helpen in de keuze en de voorbereidingen.

Hoe werk ik?

Welke kennis en ervaring heb ik?

Mijn honden

logo-zonder-tekst-vrijstaand

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Hondenschool en coaching In Montferland

%d bloggers liken dit: