Wat bied ik aan?

Aanbod

Wil je dat je hond niet trekt en jullie samen ontspannen kunnen wandelen? Wil je dat je hond altijd bij je terugkomt? Heb je een angstige of onzekere hond? Valt je hond uit naar andere honden of mensen? Heeft je hond vuurwerkangst of angst voor harde geluiden? Is je hond over enthousiast in alles wat hij doet?

Heb je een pup aangeschaft en wil je met hem aan de slag?  Heb je vragen over wat een pup kan, hoe je hem leert niet te trekken, alleen te blijven of geen eten van tafel te halen? Heb je een jonge hond (tot een jaar) waar je mee aan het werk wilt? Doet je puber het niet meer?

Denk je erover een (buitenlandse) hond aan te schaffen en heb je vragen over welke hond, (type, ras, leeftijd, geslacht), welke voorbereidingen je moet treffen en hoe je de eerste tijd met de hond moet aanpakken? En de hoofdvraag welke hond  past bij mijn situatie?

Dan kan ik jou en je hond helpen met een training en advies op maat. Op basis van jouw vragen en mogelijkheden en de specifieke mogelijkheden van je hond kijken we samen waar we aan gaan werken en welke vorm daarbij het beste past.

Bij de advisering wordt gekeken naar jouw voorkeuren, de thuissituatie (gezin, werk etc) en naar wat je met de hond wilt gaan doen.

Ik bied twee lesvormen aan en een speciale kinder les. Alle groepslessen en workshops kunnen ook in privé vorm geleverd worden.

Privé les (30-45 minuten)

Groepslessen pups en jonge honden (45 minuten)

 Groepslessen (45 minuten)

Kidsles (45 minuten)

2016-09-24_1926
Samen met je hond wandelen, met aandacht voor elkaar

Daarnaast bied ik 1 à 2 keer per maand workshops aan:

Workshop hoopers (2,5 uur)

Workshop actief in het bos (2 uur)

Workshop Neuswerk (2 uur)

Workshop balans en coördinatie (2,5 uur) A (* )

Workshop hersengymnastiek (2 uur)

2016-09-24_1955
Een hond die enthousiast terug komt als je hem roept, altijd een feestje!

Hondenschool en coaching In Montferland

%d bloggers liken dit: